ONS TEAM

RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur van Pass-ages is samengesteld uit vertegenwoordigers van de drie entiteiten (of "vleugels") van Pass-ages, namelijk de groepswoning, het geboortehuis en het huis van levenseinde, evenals experts en borgstellers van de missie Pass-ages.

Ze komt eenmaal per maand bijeen en werkt in collectieve intelligentie.

 

WERKNEMER

Marc Bouteiller

Coördinator  :  coordination@pass-ages.be

van maandag tot en met donderdag, van 8u tot 16u : 0471 84 29 93

DE VRIJWILLIGERS

Het Pass-ages-project wordt vanaf het begin vooral gedragen door een groep vrijwilligers. Burgers, bewoners van Pass-ages, zorgprofessionals, ouders, verzorgers, sympatisanten van Pass-ages... ze komen regelmatig samen om het project te ontwerpen en uit te werken en besteden hun tijd om geboorte- en stervenshuizen levend te houden.

 

Spreekt het Pass-ages project je aan? ben je van plan om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan?

HET VERLOSKUNDIGE TEAM

De vroedvrouwen verwelkomen je vanaf je kinderwens en begeleiden je tijdens de zwangerschap, de bevalling in het geboortecentrum en de eerste levensmaanden van je kindje.

DE HISTORISCHE STICHTERS

Charlotte Dufour

Charlotte Dufour verbindt mensen, aarde en bomen in een poëtisch gebaar. Soms kalm, soms gepassioneerd, tussen de behoefte aan eenzaamheid en gezelligheid zoekt ze eenheid. Zij assisteert bij het beheer van een tehuis voor vrouwen met een licht verstandelijke beperking.


Dona Coppieters

Dona Coppieters houdt van zingen en dansen en haar huis is een toevluchtsoord van menselijkheid voor veel vluchtelingen. Grote natuur is haar natuur. Discreet en doordacht (?) in haar mening, niet continu beschikbaar, maar als ze er is, is ze er helemaal. Journaliste bij het CSC.


Etienne De Leeuw

Etienne Deleeuw, onze multi-competente wijze, loodst ons met fijngevoeligheid en humor door het administratieve en financiële doolhof. Hij werkt te veel en het is tijd om uit te zoeken wie zijn last kan verlichten.


Marie-José Lamby

Marie-José Lamby wil Marie genoemd worden. Harmonie is haar gewoonte. Ze waakt over balans, schoonheid en precisie. Haar analyse is scherp. Haar bedoeling is duidelijkheid. Voor haar zelfgebakken koekjes gaan wij allemaal door de knieën.


Thérèse Evrard

Thérèse Evrard bruist van innerlijkheid en ongeduld. Als kinderverpleegkundige begeleidde ze de geboorte van kinderen in de Sahara. Ze heeft grote innerlijke ruimtes, houdt van stilte en eenzaamheid, en mooie teksten die de groei van het hart inspireren...


Marie Biebuyck

Marie Biebuyck kleedt schrammen en ?? in licht. Haar woorden om het te zeggen zijn kleuren en gebaren. Zij is opvoedster in MRS(nl?), met name voor gedesoriënteerde mensen, fotograaf en op en top kunstenaar, ze beoefent shiatsu.


Brigitte De Voghel​

Brigitte De Voghel is een fee die danst, betoverende verhalen vertelt en ons op haar beurt schrijft ter ere van onze geboortedag, woorden als knuffels van liefde.


Alain Verschueren

Alain Verschueren, kunstenaar, hij werkt als opvoeder met mensen met een handicap. Expressief en speels communiceren amuseert hem: hij heeft altijd nieuwe ideeën en speelt vaak de rol van advocaat van de duivel. Met Isabelle trouwde hij op 15/9: ons 1ste feest!


Isabelle Verbist

Isabelle Verbist is de initiator van ons grote avontuur. Ze zorgt voor relaties en zielen, en de goede werking van onze caravan. Haar visie leidt haar, onvermoeibaar, zowel in haar vrijwillige energie als in haar kwetsbaarheid.


Micheline en Guy Vandeneycken-Daups

" De voorouders groeten u wel "


Sophie Huart (echtgenote Martin)

Vroedvrouw en energietherapeut, ik woon al 10 jaar in Peru en begeleid thuisbevallingen.. Voor mij maken geboorte en dood deel uit van hetzelfde mysterie en zouden ze dezelfde begeleiding van zachtheid, vreugde en verwondering moeten krijgen.